favoriete woningen Geen woningen in favorieten lijst Toon favoriete lijst

Recentste woningen te Koop

Het kopen van een woning aan de Costa Blanca

costa_blanca_homeBent u op zoek naar een vastgoedbelegging, een vakantiehuis, een pensioenwoning of een nieuwe permanent woning, costasunproperty.com biedt een uitgebreid aanbod aan van onroerend goed te koop in de Costa Blanca van bekende makelaars en particuliere verkopers.

De Costa Blanca bestaat uit meer dan 200 km van een prachtige kustlijn die zich uitstrekt van Javea in het noorden tot Torrevieja in het zuiden, gecentreerd door de bruisende middellandse zee stad Alicante.

De regio staat bekend om haar prachtige zandstranden, adembenemende landschappen, schilderachtige vissershavens, pittoreske dorpjes en bruisende steden.

Gezegend met een fantastisch klimaat,zeer zachte winter temperaturen en een groot aanbod van zon, het gebied is een aantrekkelijke aanbod voor itenlandse kopers.

Alicante, Altea, Benidorm, Calpe, Campello, Denia, Gandia, Guardamar, Javea, Moraira, Oliva, Santa Pola, Torrevieja, Villajoyosa

© 2007-2021 CostaSunProperty All Rights Reserved. Over onsContact |Kopen in Spanje|Huren in Spanje|Gebruiksvoorwaarden|Adverteerders